Prishtinë, raportohet e zhdukur një vajzë e mitur

Është raportuar zhdukja e një vajze të mitur nga babai i saj.

Rasti ka ndodhur dje në orën 2:35 në Prishtinë.

Sipas babait të saj, ajo ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj.

Policia raporton se rasti është nën hetime.