ILUSTRIM - Rrjetet sociale foto REL AFP

Prishtinë, një personi i hapin faqe në rrjete sociale

Një qytetari në Prishtinë i hapin faqe në rrjetin social dhe postojn në emër të tij.

Nga raporti 24 orësh i Policisë së Kosovës bëhet e ditur se disa personat të panjohur kanë vjedhur identitetin e një personi.

Sipas raportit, të dyshuarit po shpërndajnë shkrime të ndryshme më përmbajtje nxitëse dhe përqarëse në emer të personit tjetër.

Për këtë rast është njoftuar prokuroria dhe hetimet janë duke vazhduar.