Prishtinë - Çiklisti goditet nga vetura

Faqja ‘Vrojtuesit e Lagjes’, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se një çiklist ëshjtë goditur nga një veturë tek Banesat e Bardha në Prishtinë.

“Shërim të shpjetë personit me biçikletë që u goditë pak më parë nga vetura tek Banesat e Bardha. Prishtina është qytet i betonjerkave dhe kamionëve, jo i biçikletave fatkeqësisht,” janë shprehur në njoftim.

Sipas tyre kjo ka ardhur si pasojë e rrugës së shtuar rishtaz, pa cilësi, pa shënjim, pa shtigje dhe siguri.