Prishet koalicioni i LVV-së dhe PDK-së në Gjilan, Haziri thotë se LDK do vazhdojë të jetë në opozitë

Nnënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, pas prishjes së koalicionit qeverisës mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Partisë Demokratike në Gjilan tha se LDK-ja do vazhdojë të qëndrojë në opozitë. Në një konferencë pë media ai theksoi se 14 këshilltarët e LDK-së në asnjë mënyrë nuk do të jenë pjesë e një bashkëqeverisje eventuale. “Ne … Continue reading Prishet koalicioni i LVV-së dhe PDK-së në Gjilan, Haziri thotë se LDK do vazhdojë të jetë në opozitë