Presidenti kroat tërheq paralele mes Kosovës dhe Krimesë

Presidenti i Kroacisë, Zoran Millanoviq, kritikoi shtetet perëndimore për përdorim të standardeve të dyfishta në politikat ndërkombëtare, duke tërhequr paralele mes shpalljes së pavarësisë së Kosovës dhe aneksimit të Krimesë. Ai tha se Rusia mund të përdorë, atë që e ai e quajti “aneksim të Kosovës” nga komuniteti ndërkombëtar si një justifikim për të marrë … Continue reading Presidenti kroat tërheq paralele mes Kosovës dhe Krimesë