Presidenti falë të dënuar për vrasje dhe njerëz që u arratisën nga drejtësia

Presidenti i vendit Hashim Thaçi u ka falur dënime shtatë të dënuarve në mësin e të cilëve ka të dënuar për vrasje e po ashtu persona problematik që ishin vështirë të arritëshëm për sistemin e drejtësisë. Nga shtatë personat e falur KALLXO.com ka gjetur se Luz Allakaj është i dënuar për vrasje të dyfishtë ku … Continue reading Presidenti falë të dënuar për vrasje dhe njerëz që u arratisën nga drejtësia