Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Policia shqiptoi 1,599 gjoba për shkeljet e rregullave në trafik

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit ka shqiptuar 1,599 gjoba për shkelësit e rregullave në trafik.

Po ashtu, Policia ka njoftuar se në 24 orët e fundit ka ndodhur një aksident trafiku me fatalitet, 19 aksidente me të lënduar si dhe 35 aksidente me dëme materiale.