Policia seksuestrohen armë gjatë kontrollit rutinor

Një personit i janë sekuestruar armë nga çanta e tij gjatë kontrollit rutinor nga ana e Policisë.

Në cilësinë e provave Polcia ka sekuestruar një pistoletë, një karikator, një fishkë dhe një thikë.

Vozitësi është dërguar në stacion dhe pas intervitimit është liruar, ndërsa rasti vazhdon procedurë të rregullt

Rasti ka ndodhur sot, në Dragash.