Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për lokalizimin e një të dyshuari për vjedhje të rëndë

Policia e Gjakovës ka kërkuar bashkëpunim e qytetarëve për lokalizimin e një të dyshuari. 

Personi i cili po kërkohet nga forcat e rendit është Shqiprim (Tomë) Dedaj i lindur me 28 nëntor 1984.

I pandehuri është i kërkuar për veprën penale – vjedhje e rëndë. 

“Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës: 192 dhe 080019999 (pa pagesë)  039 432 327-Drejtoria Rajonale Pejë  E-mail adresa: [email protected]ë poshtë gjeni fotografinë dhe të dhënat e të dyshuarit: