Policia e Pejës kërkon bashkëpunim nga qytetarët për gjetjen e një personi

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë kërkon bashkëpunim nga qytetarët për gjetjen e një personi.

I pandehuri  Mehmet (Ali) Morina i lindur më 01.06.1967 në fshatin Dresnik – Klinë, është  duke u kërkuar për veprën penale ‘Vjedhje grabitqare’.

Kushdo që ka informacion për vendndodhjen e përsonit të dyshimt kërkohet që të paralajmëroj Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt të policor ose të thërrasë në numrat pa pagesë 192 dhe 080019999.

Zyra për informim e Policisë në Pejë bën të ditur që cdo të premte do të publikojë nga një ose më shumë persona të kërkim me qëllim të sjelljes së tyre para drejtësisë.