Pogradec - Njerëzit në karantinë, arinjtë ‘gjigantë’ dalin shëtitje (Video)

Në kohën kur të gjithë janë në shtëpi dhe lëvizja është kufizuar për shkak të situatës pandemike, kafshët kanë fituar një liri shumë të madhe.

Në fshatin Llëngë, Mokërr e Sipërme në Pogradec janë filmuar dy arinj teksa ushqehen, raporton TopChannel.

Në një moment një banor ka fishkëllyer dhe ata largohen me shpejtësi pasi tremben.