Podujevë, zhduket një vajzë e mitur

Një vazjë e mitur nga Podujeva është raportuar e zhdukur.

Një person ka raportuar dje në Polici se vajza e tij e mitur ka dalur nga shtëpia dhe nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.

Policia ka shtuar se është konsultuar prokurori i shtetit dhe rasti vazhdon të hetohet.

Rasti është raportuar në ora 12:00.