Podujevë, nëna raporton zhdukjen e vajzës

Një grua nga Podujeva dje ka njoftuar Policinë së vajza e saj është zhdukur që nga data 6 dhjetor 2021.

Sipas Policisë, ankuesja ka raportuar se vajza e saj ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

“Rasti është në procedurë hetimore”, ka njoftuar Policia.