Plumbi qorr i futet brenda në veturë

Një grua ka raportuar në Policinë e Kosovës se vetura i është dëmtuar nga ana e një plumbi qorr.

Ngjarja ka ndodhur në Komunën e Vitisë rreth orës 12:10 minuta.

Në vendngjarje kanë dal njësitë e forenzikës.

Me të arritur në vend ngjarje është gjetur dhe konfiskuar një predhë e armës.

Në bazë të raportit policorë të 24-të orëve të fundit, nuk raportohet për të dyshuar.