Pezullohet në fazën e intervistimit konkursi për Sekretar të UP-së

Komisioni vlerësues i Universitetit të Prishtinës për pozitën e Sekretarit të UP-së, ka vendosur që të pezullojë konkursin në fazën e intervistimit me gojë të kandidatëve. Kjo ka ndodhur pasi Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës kishte dhënë një përgjigje për Këshillin Drejtues se ky konkurs do të duhej të ishte i hapur dhe … Continue reading Pezullohet në fazën e intervistimit konkursi për Sekretar të UP-së