Pezullohet Ligji i Pagave, nuk ka paga me rritje për tre muaj

Gjykata Kushtetuese e ka pezulluar përkohësisht Ligjin për Paga sipas kërkesës nga Avokati i Popullit. Ligji do të jetë i pezulluar deri më 30 mars të këtij viti. Avokati i Popullit ishte ankuar  pasi  ka pranuar gjithsej 35 ankesa individuale nga subjekte të ndryshme të sektorit publik dhe pasi ka vlerësuar se  është në “interes … Continue reading Pezullohet Ligji i Pagave, nuk ka paga me rritje për tre muaj