Pesë gjëra që duhet t’i dini për konfliktin e fundit izraelito-palestinez - VIDEO

Militantët e Hamasit në Rripin e Gazës dhe ushtria izraelite përsëri kanë filluar të luftojnë. Dhuna filloi gjatë protestave në xhaminë Al-Aksa dhe tash po vazhdon me raketa. Këtu janë pesë gjëra që duhet të dihen në lidhje me konfliktin e fundit vdekjeprurës./REL