Përplasje në Kuvend, pozita e opozita me qasje kundërthënëse për AKP-në

Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Kosovës ka filluar me diskutimin për raportin vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) dhe shkarkimin e bordit të këtij institucioni. Ferat Shala, deputet i Partisë Demokratike të Kosovës njëherësh kryetar i Komisionit për Ekonomi tha se në mbledhjen e 25 majit që kishte komisioni që ai drejton, … Continue reading Përplasje në Kuvend, pozita e opozita me qasje kundërthënëse për AKP-në