Autobusët e rinj të Trafikut Urban të Prishtinës - Foto: Facebook

Përparim Rama: Shumë shpejt autobusët e Trafikut Urban do të pajisen me wi-fi

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka paralajmëruar se shumë shpejt autobusët e Trafikut Urban do të pajisen me wi-fi.

“Udhëtarët po ashtu do të mund të bëjnë pagesën e biletës me sms përmes operatorëve telefonik Vala dhe Ipko” – ka shkruar kryetari Rama në “Facebook”.

Rama muaj më parë kishte thënë se shpreson se deri në fund të këtij viti do t’i sjellin edhe 30 autobusë të rinj.

Prej tyre gjashtë elektrik.