Përfundon intervistimi i kandidatëve për kryeprokuror të shtetit

Ka përfunduar zhvillimi i intervistave me kandidatët për kryeprokuror të shtetit. Në garën për kryeprokuror të shtetit janë: Armend Hamiti, prokuror në Prokurorinë e Prishtinës, Blerim Isufaj, kryeprokuror i Prokurorisë Speciale, Kujtim Munishi, kryeprokuror i Prokurorisë së Prishtinës, Lulzim Sulejmani, prokuror në zyrën e kryeprokurorit të shtetit si dhe Shqipdon Fazliu, prokuror në zyrën e … Continue reading Përfundon intervistimi i kandidatëve për kryeprokuror të shtetit