Përfundon afati, katër subjekte politike aplikojnë për zgjedhjet në Mitrovicë të Veriut

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është përmbyllur afati për aplikim për çertifikim të subjekteve politike që duan të marrin pjesë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Mitrovicës së Veriut, të cilat do të mbahen më 29 nëntor 2020.

Gjatë periudhës së aplikimit (21 – 30 tetor) kanë aplikuar 4 subjekte politike.

“Lista serbe , Milan Radojeviq, kandidati i pavarur Dushan Milunoviq, Partia Demokratike e Kosovës, me kandidatin Florent Azemi dhe Lëvizja Vetëvendosje me Erdan Atiq”, thuhet në njoftimin e KQZ-së./RTK