Përçarja mes LVV-së dhe LDK-së, PDK ua merr kryesuesin në Prizren

Opozita ia rrëmben Haskukës pozitën e kryesuesit të Asamblesë në Prizren. I propozuari i PDK-së  për kryesues të Asamblesë, Sulltan Badallaj është zgjedhur me 17 vota. 33 asamblistë kanë marrë pjesë në votim. Para votimit shefat e grupeve të asamblistëve të partive opozitare kanë deklaruar se nuk do të bllokojnë zgjedhjen e kryesuesit të Asamblesë … Continue reading Përçarja mes LVV-së dhe LDK-së, PDK ua merr kryesuesin në Prizren