Për dy javë gjashtë raste me monedha të falsifikuara janë paraqitur në Polici

Policia e Kosovës ka njoftuar se javën e kaluar janë raportuar katër raste për monedha të falsifikuara.

Gjithashtu thuhet se në këtë javë gjithashtu janë paraqitur edhe dy raste të reja.

“Në fillim të janarit falë bashkëpunimit me qytetar Policia e Kosovë kanë arrit ta arrestojnë një të dyshuar Shtetas i Maqedonisë së Veriut dhe gjatë bastisjes së veturës së të dyshimtit i janë gjetë (800) tetëqindë euro, të dyshimta si të falsifikuar, ndaj të dyshimtit është caktu masa e ndalimit nga ana e Prokurorit të shtetit”, bënë të ditur policia.

“Policia e Kosovës apelon qytetarët që të shfrytzojn aplikacionon “Lajmro Policinë”, numrin 192, dhe mënyra tjera legale për me kontaktu policinë në mënyr që të parandalojmë duke u pamundësu këtyre personav keqëbërës që të dëmtojn qytetaret tanë”, thuhet tutje.