Studentët e shkollës “Xhevdet Doda” mësojnë në shtëpi-shkolla për disa muaj para se mësuesit dhe nxënësit të ‘okuponin’ ndërtesën e rrënuar në qendër të Prishtinës | Foto kortezi nga Shyqeri Obertinca.

Pensionet e mësimdhënësve të viteve ’90 nga nëntori

Mësimdhënësit që punuan në vitet ’90 nga muaji i ardhshëm do të fillojnë t’i marrin pensionet.

Kësisoj i bëhet një nderim punës së tyre në këtë periudhë të rëndë, kur mësimi zhvillohej në shtëpitë- shkolla./rtv21