Xhamia e Çarshisë në Prishtinë pa besimtarë.

Pejë, vidhen dy arka me para në xhami

Rreth 30 euro janë vjedhur në një xhami të fshatit Vitomiricë të Pejës.

Siç thuhet në njoftim, personat e panjohur kanë hyrë në xhami dhe nga aty kanë marr dy arka me para të metalta.

Policia nuk raporton për të arrestuar.