Pejë, arrestohet pasi demoloi shtëpinë dhe ushtroi dhunë ndaj nënës

Një person në Pejë dje është arrestuar nga Policia e Kosovës pasi ka ushtruar dhunë psiqike ndaj nënës së tij dhe kishte demoluar gjësende në shtëpi.

Policia ka shtuar se i dyshuari ka qenë shumë agresiv dhe dyshohet se ka probleme mendore.

Sipas Policisë, me urdhër të prokurorit, i dyshuari është dërguar te psikologu dhe me sugjerimin e tij, i dyshuari është dërguar për ekzaminim më te detajuar për QKUK.

Prokurori i shtetit ka lëshuar vendim mbi ndalimin e të dyshuarit.

Rasti ka ndodhur në ora 14:00.