Pavarësimi i KOSTT e çon Listën Serbe te Vuçiqi

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, takoi të mërkurën përfaqësuesit politikë të serbëve të Kosovës, me të cilët arriti konkluzione për “veprim të përbashkët” në “ruajtjen e të gjitha interesave jetike kombëtare në Kosovë dhe interesave më të rëndësishme të Serbisë”, njoftoi Zyra për Kosovën e Qeverisë së Serbisë. “Publiku do të informohet për të gjitha … Continue reading Pavarësimi i KOSTT e çon Listën Serbe te Vuçiqi