Pika Kufitare Vërmicë

Pasi kalojnë kufirin Shqipëri-Kosovë, hajnat ua vjedhin paratë dhe telefonat

Katër persona të cilët janë shtetas të huaj kanë qenë pre e hajnave, posa e kaluan kufirin Shqipëri-Kosovë.

Sipas Policisë, pesë persona të dyshuar i kanë grabitur atyre para dhe dy telefona si dhe i kanë sulmuar fizikisht.

Policia thotë se viktimat kanë pranuar tretman mjekësor dhe se rasti është nën hetime.

Rasti ka ndodhur në ora 09:00 dje dhe është raportuar në stacionin policor në Prizren.