Pas raportimit të KALLXO.com Klinika Infektive pastron oborrin e saj

Gjatë ditës së djeshme KALLXO.com ka raportuar për mbeturinat në oborrin e Klinikës Infektive në QKUK në Prishtinë.

Mbeturinat shiheshin në oborr dhe hapsirat gjelbëruese të Klinikës.

Pas këtij raportimi, Klinika Infektive ka pastruar oborri saj, siç mund të shihet edhe në fotografitë e mëposhtme.

Pamje – Oborri i Infektivës i mbytur në bërllok