Pas hulumtimit nga KALLXO.com, ngritet aktakuzë kundër Dhurata Hoxhës për kontratat lobuese

Hulumtimi i KALLXO.com se në vitin e kaluar paratë e taksapaguesve ishin përdorur për të lobuar për ndryshim të kufijve, ka rezultuar me aktakuzë nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës. Kjo prokurori ka ngritur aktakuzë kundër ish ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe zyrtarëve të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare. Bashkë me … Continue reading Pas hulumtimit nga KALLXO.com, ngritet aktakuzë kundër Dhurata Hoxhës për kontratat lobuese