Pas hetimit nga FBI, Policia e Kosovës kap grupin e dyshuar të hakerëve

Tre persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës nën dyshimet se të njëjtit kishin kryer vjedhje të kartelave bankare nëpër shtete të ndryshme të botës, shpërndarje të viruseve të ndryshme kompjuterike dhe kishin zhvilluar aplikacione për sulme kibernetike. Ky arrestim i tre hakerëve të dyshuar kosovarë u bë në bashkëpunim Byronë Federale për Hetime (FBI) … Continue reading Pas hetimit nga FBI, Policia e Kosovës kap grupin e dyshuar të hakerëve