Pas debatit “Jeta në Komunë”, komuna e Lipjanit funksionalizon internet falas në shesh dhe në parqe

Sheshi “Adem Jashari” dhe parqet e qytetit të Lipjanit nga sot do të ketë internetin falas për të gjithë qytetarët. Ky premtim i premtuar nga kryetari Imri Ahmeti në vitin 2017 është realizuar pasi që në emisionin “Jeta në Komunë” ishte gjetur se ky premtim nuk është realizuar. “Free WIFI në parqet dhe vendet e … Continue reading Pas debatit “Jeta në Komunë”, komuna e Lipjanit funksionalizon internet falas në shesh dhe në parqe