Pas BQK-së, Sokol Havolli në krye të ndërmarrjes ‘Prishtina Parking’

Sokol Havolli është kryeshefi i ri që është zgjedhur për të parin e ndërmarrjes publike lokale “Prishtina Parking”. Havolli i prin listës me 38.75 pikë. Lista me rezultatet finale nga konkursi e publikuar “Prishtina Parking” sot, 25 tetor. “Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve, sipas rezultatit të treguar gjatë procedurave rekrutuese dhe në bazë të dokumentacionit, … Continue reading Pas BQK-së, Sokol Havolli në krye të ndërmarrjes ‘Prishtina Parking’