Pas 70 vjetëve, Llapashtica bëhet me shkollë të re

Nxënësit dhe arsimtarët e shkollës “Dituria” të fshatit Llapashticë e Poshtme të Podujevës sot kanë pasur ditë feste.

Më në fund ata kanë hyrë në shkollën e re, ndërtimi i së cilës ka filluar para disa vitesh.

Shkolla e vjetër  ishte ndërtuar para më shumë se 70 vjetëve.

Përurimin e shkollës së re nëntë vjeçare e ka bërë kryetari Agim Veliu. Për të festuar hyrjen në ndërtesën e re të shkollës nxënësit kanë përgatitur një program festiv./RTV21