Partitë e komuniteteve jo shumicë të certifikuara nga KQZ

Partia Balliste, Lista SDU, Partia Demokratike e Ashkalinjëve, Lëvizja për Bashkëveprim dhe Lista IRDK janë çertifikuar për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në anën tjetër listat e kandidatëve të LVV-së, AAK-së si dhe Nisma Socialdemokrate nuk janë certifikuar, për këtë kryetarja e KQZ, Valdete Daka, ka thënë se kanë të drejtë të ankohen,

“Të gjithë ata që konsideorjnë që pa të drejtë nuk janë të certifikuar, kanë të drejtë të ankohen brenda 24 orëve”, tha Daka.

Lista e Vetëvendosjes nuk çertifikohet në KQZ