Ilustrim - Policia, falsifikim parash

Partesh, punëtori i dyshuar ia merr 4500 euro pazar pronarit

Një person dyshohet se i ka marrur pazarin ditor me vlerë 4500 euro pronarit të lokalit në të cilin punonte në Partesh.

Sipas policisë, pronari ka raportuar se punëtori ia ka marrë paratë dhe është larguar në drejtim të panjohur.

Rasti është duke u hetuar.