Pamje - Shiu shkakton dëme në disa fshatra të Shtimjes

Erërat e forta të përcjella me shi dhe stuhi kanë shkaktuar shumë dëme në disa vendbanime në komunën e Shtimjes, qytetarë nga kjo komuna kanë dërguar video dhe fotografi ku shihet se shiu ka shkaktuar vërshime dhe poashtu dëme kanë pësuar edhe disa shtëpi në fshatrat e kësaj komunë.

Për më shumë ndiqni pamjet: