Pamje - Reshje të mëdha të borës në Kosovë

 

Mëngjesin e sotëm në Kosovë kanë filluar reshje të mëdha të borës.

Kjo ka bërë që shumë rrugë të mbulohen nga bora dhe të vështirësohet qarukullimi i automjeteve.

Në adresë të KALLXO.com kanë ardhur disa fotografi dhe video, ku shihet vendi i jonë i zbardhur nga bora.