Patrollimi i Policisë së Kosovës në Prishtinë Foto: KALLXO.com

Pamje - Policia e Kosovës patrollon rrugët në Prishtinë

Policia e Kosovës ka dalë përsëri në teren për të monitoruar se sa po respektohet vendimi i Qeverisë së Kosovës e cila ka kufizuar lëvizjen nga ora 21:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit për 4 komuna të Kosovës.

Një nga komunat në të cilat është vendosur kjo masë është edhe kryeqyteti.

KALLXO.com ju sjellë pamje të Policisë së Kosovës e cila është duke ndalur vetura dhe qytetarë të cilët janë ende nuk lëvizur.

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për kufizimin e lëvizjes për Prishtinë, Vushtrrinë, Prizrenin dhe Ferizajn për shkak të numrit të madh të rasteve aktive me COVID-19.

 

 

 

Patrollimi i Policisë së Kosovës në Prishtinë Foto: KALLXO.com