Pamje - Parku i qytetit në Prizren i mbushur plotë me qytetarë

Përkundër masave të Qeverisë së Kosovës, për mos grumbullim të njerzve si masë kundër pandemisë COVID-19, të njejtit nuk po i reskeptojnë ato.

Një qytetar ka dërguar disa foto dhe video në adresë të KALLXO.com, të Parkut të Qytetit në Prizren afër Spitalit. Siç shihet në foto këndet e lodrave janë në funksion dhe përplotë me njerëz.