Pamje - Ceremonia e pritjes së Edi Ramës nga Presidenti turk, Erdogan

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama sot gjatë vizitës së tij zyrtare në Turqi, është pritur nga Presidenti i saj, Recep Tayyip Erdogan.

Rama është pritur me cermoni të lartë ushtarake nga presidenti Erdogan.

Rama do të qëndroj në Turqi më 6 dhe 7 janar.