Foto: Facebook

Palmer e Giacobbe vizitojnë Gjakovën, priten nga Ardian Gjini

Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini është takuar me Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit amerikan, Mathew Palmer si dhe zv. Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara, Nick Giacobbe.

Ai takimin e përshkruajti si kënaqësi të veçantë.

Gjini në rrjetin social “Facebook”, krahas fotografive të publikuara ka shtuar edhe mbishkrimin “Bisedë e përzemërt me miq të përzemërt, për Gjakovën dhe Kosovën, për të kaluarën, të tashmen dhe të ardhmen!”.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook