OVL-UÇK paralajmëron protestë në tenda dhe dërgim në Gjykatën Kushtetuese të Ligjit për Paga

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të OVL-së së UÇK-së, Faton Klinaku, ka paralajmëruar se nuk do të ndalen duke protestuar dhe sipas tij nëse ky ligj nuk tërhiqet nga Qeveria, do ta dërgojnë edhe në Gjykatën Kushtetuese, “Nëse kryeministri nuk merr vesh dhe ligji e merr plotfuqishmërinë e plotë ju garantoj që ne do ta … Continue reading OVL-UÇK paralajmëron protestë në tenda dhe dërgim në Gjykatën Kushtetuese të Ligjit për Paga