OVL UÇK kërkon shfuqizimin e Gjykatës Speciale

Organizata e Veteraneve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka filluar të mbajë protestën para objektit të Qeverisë në Prishtinë pas akuzave të publikuara nga Prokuroria e Specializuar në Hagë kundër Presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli. Protestat sipas OVL UÇK janë paraparë të mbahen nëpër komuna me vetëm 99 persona. … Continue reading OVL UÇK kërkon shfuqizimin e Gjykatës Speciale