Foto: Vjosa Osmani, Facebook

Osmani shtrëngon duart me Bidenin: Aleanca e lirisë, aleanca e përjetshme

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka takuar presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Joe Biden.

“Aleanca e lirisë. Aleanca e përjetshme”- ka shkruar Osmani në një fotografi të publikuar në Facebook.

Në fotografi janë çifti presidencial i Kosovës, Vjosa dhe Prindon Sadriu, dhe çifti presidencial i Shteteve të Bashkuara, Joe dhe Jill Biden.

Osmani, po qëndroni në New York të SHBA-së, ku në kuadër të sesionit të 78-të të Asamblesë së Kombeve të Bashkuara ka zhvilluar takime me liderë botërorë dhe organizata ndërkombëtare.