Organizata “Pishtarët”: Ministria ka vendosur t’i japë leje mjedisore KELKOS-it

Organizata “Pishtarët” po pretendon se Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit ka vendosur t’i japë leje mjedisore kompanisë KELKOS. Në një letër drejtuar Ministrisë, organizata ka kërkuar llogari se pse KELKOS është pajisur me dy leje të veçanta mjedisore kur ky investitor e ka vetëm një pëlqim mjedisor për hidrocentralet në Deçan, gjë që sipas organizatës … Continue reading Organizata “Pishtarët”: Ministria ka vendosur t’i japë leje mjedisore KELKOS-it