ORCA: Universiteti i Gjakovës shënon përmirësime në publikime shkencore

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim, ka bërë të ditur se Universiteti i Gjakovës ka shënuar përmirësime në publikime shkencore. Kjo është bërë e ditur gjatë një vizite monitoruese në Universitetin e Gjakovës, me ç’rast ORCA është informuar për dy zhvillime të rëndësishme si hap i mëtutjeshëm në avancimin shkencor dhe të transparencës së … Continue reading ORCA: Universiteti i Gjakovës shënon përmirësime në publikime shkencore