Operacion i ri në veriun e Mitrovicës

Operacioni ka nisur para pak çastesh dhe është pjesë e operacionit në luftimin e kontrabandës. Kallxo.com mëson se operacioni është duke u kryer me urdhërat e prokurorisë Speciale. Cak i arrestimeve janë zyrtarë të Policisë të dyshuar për korrupsion. KALLXO.com do ju mbaj të informuar lidhur më aksionin i cili është duke vazhduar ende. Dëshmi … Continue reading Operacion i ri në veriun e Mitrovicës