OJQ-të dorëzojnë kallëzim penal ndaj sekretarit të MMPH Arben Çitakut

Grupi për Studime Juridike dhe Politike ka bërë kallëzimin penal ndaj Arben Çitakut sekretar i përgjithshëm në Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit, për veprimet e tij lidhur me rastin e ndërtimeve në hapësirën e Liqenit të Badovcit. Sipas kallëzimit penal, Çitaku duke e shfrytëzuar pozitën apo detyrën e tij me qëllim që t’i shkaktojë dëm … Continue reading OJQ-të dorëzojnë kallëzim penal ndaj sekretarit të MMPH Arben Çitakut