Foto-ilustrim - Foto: KALLXO.com

Obiliq, zhduket një grua

Një person i gjinisë femërore është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Sipas të afërmve të saj, ajo është larguar nga shtëpia më 5 maj rreth orës 10:30 dhe nuk dihet asgjë për fatin e saj.

Sipas raportit të Policisë, viktima është me probleme psikike.

Rasti po trajtohet si person i zhdukur.